Cu ocazia ZILEI MONDIALE A ALIMENTAȚIEI (16 octombrie), Academia Română, prin Institutul Național de Cercetări Economice “Costin C. Kirițescu” și Centrul de Studii și Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică “Acad. David Davidescu”, Academia de Științe Agricole și Silvice “Gheorghe Ionescu-Șișești” și Institutul Național de Cercetare-Dezvoltare Agricolă Fundulea, vă invită să participați la Conferința Științifică Internațională:

„Biodiversitatea – garanție a securității alimentației și siguranței alimentelor”

Evenimentul științific se va desfășura, în Aula ASAS, în data de 13 octombrie 2022, începând cu ora 10:00.

Sunteți invitați să contribuiți la realizarea conferinței cu lucrări științifice care vor fi susținute în plen (comunicări stiințifice, referate, sinteze) sau în sesiunea de postere.

Vă rugăm să comunicați pe adresa cscbas@ince.ro, până la data de 15 august 2022, intenția dumneavoastră de participare: titlul lucrării, rezumatul în romană și în engleză, modalitatea de prezentare (în plen/poster), iar până la 30 septembrie 2022, vă rugam să transmiteți lucrările în extenso, în limba engleză.

Vă rugăm, totodată, ca propunerile dumneavoastră să fie strict asociate tematicii: rolului fundamental al  biodiversității agricole în asigurarea securității alimentare și a siguranței alimentelor. Organizatorii își rezervă dreptul de a nu admite în conferință lucrări cu valoare științifică scăzută. Rezumatele și lucrările în extenso vor fi publicate în volume separate.

Cu distinsă considerație,

Prof. univ. dr. Gabriel POPESCU

Director CSCBAS