Vă mulțumim că vizitaţi acest site !

Acești Termeni de utilizare se aplică acestui site – biodiversitateagrosilvica.ro – întreţinut de Centrul de Studii şi Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică „Acad. David Davidescu”.

Prin utilizarea acestui site, indicați că ați citit și că acceptați acești Termeni de utilizare, precum și că sunteți de acord să respectați respectați Termenii care pot fi modificați din când în când. Dacă nu acceptați aceşti Termeni de utilizare, vă rugăm să nu utilizați acest site: biodiversitateagrosilvica.ro.

Rețineți că este posibil să modificăm din timp în timp acești termeni fără notificare, astfel că trebuie să le examinați de fiecare dată când vizitați site-ul biodiversitateagrosilvica.ro.

Vă atragem atenția asupra limitărilor privind răspunderea conținute în clauza 11 de mai jos și asupra consimțământului privind transferul și prelucrarea datelor conținute în clauza 9 de mai jos.

În plus față de acești Termeni de utilizare, site-ul biodiversitateagrosilvica.ro poate avea termeni și condiții suplimentare care se aplică site-ului sau site-urilor pe care acestea apar sau servicii disponibile pe Site („Termeni adiționali„).

 1. Despre noi
  1. Site-ul biodiversitateagrosilvica.ro este administrat de Centrul de Studii şi Cercetări de Biodiversitate Agrosilvică “Acad. David Davidescu”, entitate componentă a Institutului Naţional de Cercetări Economice “Costin C. Kiriţescu”, al Academiei Române, cu sediul în Calea 13 Septembrie nr.13, sector 5, Bucureşti, România.
 2. Contactați-ne!
  1. În cazul în care suspectați utilizarea necorespunzătoare a acestui site, vă rugăm să luaţi legătura cu persoana potrivită de contactat (laurentiu.ciornei@ince.ro).
  2. Pentru comentarii generale asupra acestui site biodiversitate.ro ne puteți contacta în conformitate cu instrucțiunile de pe pagina ”Contact” a site-ului.

Respectăm drepturile de proprietate intelectuală ale altora și cerem ca vizitatorii noștri să facă același lucru.

 1. Utilizarea site-urilor
  1. Accesul la acest site, biodiversitateagrosilvica.ro, este permis temporar și ne rezervăm dreptul de a retrage sau de a modifica serviciul pe care îl furnizăm pe site sau pe o parte a site-ului fără notificare. Nu vom fi responsabili dacă, din orice motiv, oricare sau toate site-ule va fi indisponibil în orice moment sau pentru orice perioadă.
  2. Este posibil să actualizăm informaţiile pe site din când în când și să putem schimba conținutul în orice moment. Rețineți că orice conținut de pe site-ul biodiversitateagrosilvica.ro poate fi depășit în orice moment și nu avem nicio obligație să îl actualizăm.
  3. Informațiile și materialele de pe orice site nu au intenția de a constitui sfaturi pe care ar trebui să vă bazați. Prin urmare, nu ne asumăm răspunderea și responsabilitatea care decurg din orice încredere acordată acestor informații și materiale de către orice vizitator al site-ului sau de către orice persoană care poate fi informată cu privire la conținutul său.
  4. Puteți vizualiza (și, dacă este cazul, puteți asculta și/sau viziona) conținutul și aplicațiile disponibile pe site pentru propria dvs. utilizare necomercială. Nu trebuie să utilizați sau să permiteți altora să acceseze sau să utilizeze, integral sau parțial, site-ul nostru sau conținutul și/sau aplicațiile din acesta în scopuri comerciale fără permisiunea noastră. Utilizarea întregii sau a oricărei părți a oricărui sit sau a conținutului și/sau aplicațiilor sale în scopuri comerciale trebuie să facă obiectul unor termeni și condiții separate și poate fi supusă unei taxe.
  5. Puteți imprima ocazional pagini individuale ale acestui site pentru utilizarea necomercială, cu condiția ca această tipărire să nu fie substanțială sau sistematică, iar marca noastră, anunțurile privind drepturile de autor și anunțurile privind mărcile comerciale să nu fie eliminate.
  6. Din când în când, putem restricționa accesul la anumite părți ale unui site sau la întregul site, utilizatorilor care s-au înregistrat la noi. Când va fi posibil, utilizatorii înregistrați pot personaliza unele dintre anumite funcții ale site-urilor (astfel cum sunt detaliate în Termenii adiționali pentru site-ul respectiv) pentru a crea zone personalizate ale site-ului pentru uz propriu necomercial. Nu trebuie altfel să modificați, să adaptați sau să inversați orice parte a site-ului.
  7. Nu trebuie (direct sau indirect) să:

a). distribuiţi, transmiteţi sau să oferiţi spre vânzare sau să puneţi la dispoziție în alt mod a oricărei părți a acestui site sau în orice fel încercarea de a comercializa în întregime sau în parte o combinație de materiale care constituie împreună site-ul;

b). să copiați, să descărcați sau să stocați orice conținut, fișiere, fluxuri de date de pe site-ul biodiversitateagrosilvica.ro, disponibil public, pentru a crea sau completa o bază de date sau o publicație de orice fel, cu condiția ca, pentru evitarea oricărei îndoieli, copierea unei părți incomplete a oricărui astfel de material, în cazul în care sunteți în măsură să arătați o „înțelegere corectă” cu acesta, în fiecare caz, în conformitate cu legea românească privind drepturile de autor, desene și brevete.

 1. Puteți să redați numai fișiere video sau audio utilizând playerul media de pe orice site sau pe site-ul unuia dintre partenerii noștri, care prezintă astfel de materiale cu autorizația noastră. În cazul în care orice videoclipuri sau alte materiale sunt afișate printr-un serviciu de integrare terță parte, trebuie să respectați toate condițiile aplicabile acelei terțe părți.
 2. Dacă doriți să distribuiți un material, o aplicație sau alt conținut de pe site-ul biodiversitateagrosilvica.ro, utilizați funcția „Trimiteți la un prieten” sau „distribuiți” (sau o altă caracteristică similară) pe acest site sau puteți să trimiteți un link către site-ul dvs. unui prieten sau pur și simplu să îi cereți să viziteze site-ul. Asigurați-vă că aveți consimțământul înainte de a le introduce detaliile.
 3. Sunteți singurul răspunzător și responsabil pentru eventualele costuri de terță parte suportate de dvs. pentru accesarea și utilizarea oricărui site, incluzând în special orice taxe de rețea pentru utilizarea internetului fix sau mobil.
 4. Ne acordați o licență gratuită, neexclusivă, perpetuă și irevocabilă de a utiliza, copia, edita, adapta, publica, reproduce, traduce, sub-acorda, crea lucrări derivate din, pune la dispoziție, comunica, afișa, să distribuiți conținutul dvs. (integral sau parțial) și / sau să îl încorporați în alte lucrări sub orice formă, format, media sau tehnologie, cunoscute sau dezvoltate ulterior (inclusiv, fără limitare, în format tipărit, digital și electronic) cu prevederile acestor Termeni. Prin trimiterea conținutului dvs., garantați că aveți dreptul de a acorda această licență. În măsura permisă de lege, renunțați la toate drepturile morale din conținutul dvs. În măsura în care nu puteți renunța la astfel de drepturi morale, sunteți de acord să nu afirmați același lucru.
 5. Este exclusivitatea noastră, sub rezerva oricăror reguli și proceduri aplicabile acestui site biodiversitateagrosilvica.ro, indiferent dacă alegem sau nu să publicăm sau să punem în alt mod la dispoziție conținut de pe site. Putem elimina conținutul la discreția noastră, sub rezerva doar obligațiilor noastre exprese cu privire la articolele evaluate de colegi.
 6. Recunoașteți că nu suntem responsabili pentru verificarea, monitorizarea sau moderarea oricărui conținut și rămâneți singurul responsabil pentru tot conținutul pe îl trimiteți.
 7. Nu trebuie să încercați să evitați sau să subminăm protecția pe care o punem în aplicare pentru securitatea și funcționarea acestui site biodiversitateagrosilvica.ro.
 8. Nu trebuie să încercați să obțineți acces neautorizat la acest site ro, la serverul pe care este găzduit niciun site sau la orice server, computer sau bază de date conectate la orice site sau pentru a ataca orice site prin atac de refuz al serviciului sau prin orice alt mijloc decât printr- browserul web normal în modul general acceptat și în conformitate cu acești Termeni. Prin încălcarea dispozițiilor acestei clauze, este posibil să comiteți o infracțiune penală. Vom raporta astfel de încălcări autorităților competente în materie de aplicare a legii și vom coopera cu aceste autorități prin divulgarea identității dvs. către acestea și a dreptului dvs. de a utiliza site-ul afectat și orice alt site a cărui utilizare este supusă acestor condiții va fi imediat și automat înceta.
 9. Nu suntem răspunzători sau responsabili de conținutul unor terțe părți de pe orice site. Conținutul terților include, de exemplu, comentarii, bloguri și articole postate de orice terțe părți.
 10. Putem furniza, din timp în timp, servicii interactive pe acest site biodiversitateagrosilvica.ro, inclusiv (fără limitare) camere de chat, buletine și alte forumuri („servicii interactive„).
 11. În cazul în care furnizăm servicii interactive, vă vom oferi informații clare despre tipul de serviciu oferit, indiferent dacă acesta este moderat și ce formă de moderare este utilizată (inclusiv dacă este umană sau tehnică).
 12. Nu avem nicio obligație de a supraveghea, monitoriza sau modera orice serviciu interactiv pe care îl furnizăm pe acest site biodiversitateagrosilvica.ro și excludem, în mod expres, răspunderea noastră pentru orice pierdere sau daună care rezultă din utilizarea oricărui serviciu interactiv de către un utilizator care încalcă standardele noastre de conținut. Utilizarea serviciilor interactive de către un minor este supusă consimțământului părintelui sau tutorelui.
 1. În cazul în care moderăm un serviciu interactiv, vă oferim în mod normal un mijloc de a contacta moderatorul, dacă apar probleme sau dificultăți.
 2. Informațiile și materialele conținute pe site-ul biodiversitateagrosilvică.ro au doar scop informativ și nu constituie sfaturi. Aceste informații și materiale pot fi incorecte sau depășite și nu ar trebui considerate o declarație definitivă sau completă. Ar trebui să verificați orice informații și materiale de pe site și să utilizați propria judecată înainte să faceți sau să nu faceți nimic pe baza unor astfel de informații sau materiale. Nu facem nicio declarație sau garanție cu privire la site sau la conținutul său. Toate garanțiile (exprese sau implicite) (incluzând, fără a se limita, garanțiile implicite de calitate și de adecvare corespunzătoare pentru orice site și / sau conținutul acestuia) sunt astfel excluse în cea mai mare măsură permisă de lege.
 3. Nu vom avea nicio răspundere față de dvs. pentru orice pierdere, deteriorare sau neplăcere suferită din cauza indisponibilității, retragerii, corupției sau pierderii oricăror conținut, materiale sau alte informații sau date de pe sau pe orice Site sau pentru orice utilizare sau dependență de orice conținut pe orice site.