O nouă inițiativă care face parte din viziunea pe termen lung a Comisiei Europene pentru zonele rurale ale UE  include o acțiune emblematică și specifică privind cercetarea și inovarea pentru comunitățile rurale: Forumul European Startup Village. Acesta facilitează schimbul de cunoștințe și expertiză cu privire la modul de promovare a inovației bazate pe startup-uri în zonele rurale.

Colectarea de cunoștințe din zonele rurale pentru a înțelege modul în care antreprenoriatul inovator funcționează în aceste teritorii este esențială pentru a defini și implementa inițiative eficiente din sectorul public și privat.

Toate satele europene care intenționează să fie Startup Villages pot juca un rol activ în acest proces, completând un sondaj și devenind parte dintr-o rețea. Harta de mai jos arată municipalitățile care s-au identificat drept Startup Villages și informațiile pe care le-au furnizat. Își extinde treptat acoperirea, pe măsură ce mai multe sate participă la inițiativă.

Alăturați-vă comunității Startup Village! Completați chestionarul pentru a fi prezentat pe hartă și pentru a fi informat despre inițiativele actuale și viitoare.
Chestionar (limba engleză).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *