Întrucât comunitatea globală este chemată să-și reexamineze relația cu lumea naturală, un lucru este cert: în ciuda tuturor progreselor noastre tehnologice, suntem în totalitate dependenți de ecosistemele sănătoase și vibrante pentru sănătatea noastră, apă, alimente, medicamente, haine, combustibil, adăpost și energie, doar pentru a numi câteva.

Sloganul „ Soluțiile noastre sunt în natură ” subliniază speranța, solidaritatea și importanța de a lucra împreună la toate nivelurile pentru a construi un viitor al vieții în armonie cu natura.

2020 este un an de reflecție, oportunitate și soluții. Se așteaptă, de la fiecare dintre noi, să ne „construim trecutul mai bine”, folosind acest timp pentru a crește rezistența națiunilor și a comunităților pe măsură ce ne vom recupera din această pandemie. 2020 este anul în care, mai mult decât oricând, lumea poate semnala o voință puternică pentru un cadru global care va „îndoi curba” asupra pierderii biodiversității în beneficiul oamenilor și al vieții de pe Pământ.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *